KLAAR TERWIJL U WACHT

Misschien denkt u dat autoschade een tijdrovende klus is. Echter, er zijn ook nieuwe reparatietechnieken die zich uitstekend lenen voor snelle reparaties met dezelfde kwaliteit. Wij bieden u “klaar terwijl uw wacht” service. Dit zijn excellente hersteltechnieken met een scherp prijskaartje. Schroom niet om langs te rijden om een indicatie van de tijd en de kosten op te vragen bij ons.

RESTYLEN

Een ander woord voor restylen is uitdeuken zonder spuiten. Uitdeuken zonder spuiten is een speciale techniek voor het herstellen van diverse deukjes als gevolg van bijvoorbeeld: parkeer-, transport- of hagelschade en dergelijke is door middel van het verdelen van de rek welke in een plaatdeel ontstaat door een deuk worden deukjes weg gehaald. Deuken worden hiermee teruggedrukt met speciaal gereedschap. Een voorwaarde is dat de lak nog intact is.

SPOTREPAIR

Soms is het niet nodig om een geheel onderdeel te spuiten waar een deuk of kras in zit, maar kan het plaatselijk gespoten worden. Dit noemt men spotrepair. Autoschade Roskam B.V. helpt u graag de schade financieel en qua oppervlakte zo beperkt mogelijk te houden.

We kunnen veel schades passend binnen een A4-tje herstellen door middel van spotrepair. Wij repareren de beschadiging, schuren, spuiten en poetsen de plek na totdat de beschadiging onzichtbaar is en het herstelde onderdeel er weer als nieuw uitziet.

Bel dé autoschade specialist in Ermelo en omstreken!

0341-204747